Takaisin

Jatkuvasta epävarmuudesta johtuen joudumme peruuttamaan 24.4.2021 Elevent Star-tanssitapahtuman Helsingin Wanhalla Ylioppilastalolla. Tartuntamäärien kasvaessa harjoittelumahdollisuudet ovat olleet todella rajalliset ja pian alkava sulkutila estää harjoittelun kokonaan. Seuraava kilpailupäivä on 4.12.2021 ja paikkana Wanha Ylioppilastalo Helsingissä. 24.4.2021 kilpailuun tehdyt ilmoittautumiset sekä maksut siirtyvät automaattisesti vanhoilla tiedoilla uuteen tapahtumapäivään. Jos haluatte tehdä muutoksia tai perua osallistumisen tapahtumaan, olkaa yhteydessä ProAm- ja avoimien luokkien osalta entry@elevent.fi ja Latino Show Cup-kilpailun osalta latinoshowcup@gmail.com. Muutos ei siis edellytä kilpailijoilta mitään toimenpiteitä, ellette halua muuttaa tai peruuttaa ilmoittautumista.

 

Kilpailun ilmoittautuminen ja lipunmyynti avataan erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Huomioikaa, että ilmoittautumiset eri kisoihin tapahtuvat eri toimintojen kautta, ProAm- ja avoimien luokkien kilpailuun ilmoittaudutaan www.eleventdance.fi sivun kautta ja Latino Show Cup kilpailuun meilitse osoitteeseen latinoshowcup@gmail.com

 

Elevent Star- kilpailu 4.12.2021 toteutetaan jo olemassa olevan suunnitelman mukaisesti. Luokat ja aikataulu pysyy samana ja liput myydään edelleen aamu-, päivä-, ja iltalippuina hintaan 15€ + palvelumaksu.